Nyheter hos Gourmanderiet

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Det har gått 5 år sedan vi slog upp portarna till vår fina lilla saluhall. Det här vill vi fira tillsammans med alla våra fantastiska kunder, nya som gamla. Vi ställer till med kalas både i och utanför butiken på lördag den  8.e april mellan klockan 10-15.

Kils Slakteri står och grillar utanför butiken och delar med sig av sina bästa grilltips. Passa på att ta del av dem och bli sommarens grillmästare.

Gourmetboden bjuder på provsmak av ost, choklad och den ljuvliga laxen från Savolax. Göran finns på plats och pratar om betydelsen av en god tonic till vårens och sommarens goda GT. Elisabeth bjuder på goda olivoljor från Itigo, och några riktigt smaskiga balsamicovinäger från Galateo som ger din mat det där lilla extra. Per från Fine Deli finns på plats och bjuder på goda ostar.
Och det är bara några av våra leverantörer som finns på plats…

KN Radio finns hos oss hela dagen och sänder live från kalaset.

Vi kommer att ha massor av fantastiska jubileumspriser och erbjudanden, och kanske en och annan överraskning. Det här vill du inte missa!

Varmt Välkommen till Gourmanderiet, Traktorgatan 6 i Karlstad!

 

PS! Du vet väl hur du hittar till oss? Vi finns bakom Solareturen vid V:a Infarten. Ett stenkast från E18. Sväng in vid Mio Möbler och Circle K-macken och fortsätt sen Traktorgatan ner så långt ner du kan komma. Mittemot Axfood Snabbgross hittar du Gourmanderiet.